0

Underbar Fredag!

Den har dagen har varit helt perfekt! Skönt att va hemma och så va de såå bra väder idag! :D Började dagen med att släppa ut hästarna o sen red jag Ben. Han va verkligen jättefin idag och bar sig själv i en kort jämn galopp. Red ganska länge. Mockade sedan o efter de åt jag lunch, Irma kom o vi åkte till Norrtälje för att göra ett ärende men de va stängt så vi åkte istället till Berga o hämtade Linda och vi tre rullade tillbaka till mig. Badade Ben vilket han tyckte va mindre kul, dock älskade han att leka med vattnet som om ut ur slangen så då stod han o slickade upp vattnet o höll på! Jag packade sedan in alla hans saker i sadelskåpet då vi åker till Västerås imorgon.
Vi rullade efter det till grillen o åt och sen köpte vi glass och åkte till stranden där vi hängde ett tag innan vi åkte hem till Linda. Mia kom sedan hem, ååh vilken lycka de va att se min saknade babeee! Vi satt o snackade ett tag, åkte till Benny och sen åkte jag o Irma hem. Hon släppte av mig hemma o då åt jag middag med mina föräldrar o sen fixade jag klart stallet.
Nu ligger jag i sängen med Milou på mina fötter. Dags att sova, åker till Louise klockan 9 imorgon. Ska bli såå kul med en tränings helg!
Linda o Alladin idag!