0

Bästa helgen på länge!

Den här helgen har varit den bästa på länge! 
 
I fredags åkte vi ju till Jump Club, då va de mest markarbete men jävlar va många "aha" upplevelser jag fick. Sylve va hur bra som helst på att förklara och redan när han sett mig och Ben i 5 min visste han vad vi behövde hjälp med. Och alla saker vi fick hjälp med blev hur bra som helst, aldrig tränat för en sån bra tränare förut. Va skit kul! Linda Sörberg va även där hela dagen och kollade på o umgicks med mig så de va verkligen jätteroligt! 
 
I lördags gick vi upp tidigt, åt frukost och byggde banan med alla andra. Sen red jag i sista gruppen. På lördagen va de mer hoppning och även då fick vi extremt mycket hjälp. När vi avslutade med att hoppa en bana på 1.20-1.30 blev allt perfekt. Sylve sa att jag skulle rida på ett annat sätt än vad alla andra tränare har sagt att jag ska och de sättet va mycket bättre. Alla andra tränare vill att jag ska rida fram mycket för att Ben är väldigt långsam i sina rörelser. Men Sylve sa de att vi inte ska försöka få honom snabbare, får han gå i sitt tempo där han är stark kommer han hoppa bättre. Vilket låter ganska självklart, eller hur? Och sen så småning om kommer han bli starkare och DÅ kommer vi kunna rida fortare. All dålig känsla jag haft försvann iaf i helgen så jag är mer än taggad för div 1 nästa helg! 
 
På kvällen sen va alla mina bästa tjejkompisar med på akter. Alltså Rosanna, Irma och Linda. De va de bästa på länge, gud vad jag älskar dem. O alla vi fyra funkar så bra ihop så efter den kvällen fick jag ännu mer träningsvärk i magen än vad jag hade efter kursen ;) Tobbe Robin och Max va med på Akter också och sen kom även Benny, Mattis o Hannes förbi! Så de va en kul kväll. Jag sov sen hos min babe Tobbe o de va super mysigt eftersom vi hade sovit två nätter utan varandra :) 
 
Igår va jag med Irma på dagen och sen på kvällen åkte jag och mamma hem till Linda och åt middag med henne o hennes familj. Va super mysigt, har saknat henne familj och mamma med så de va guld :) Sen på kvällen åkte jag o Linda runt o hade lite nostalgi. Min fina vän!!!! Kvällen avslutades hemma hos Tobbe i hans lilla stuga som han har flyttat in i. De e bara ett rum men nu kan vi kolla på film o prata hela kvällarna utan att störa hans föräldrar ;) Vilken tur va?! Hihi nu ska jag ringa Rosanna som vill prata, kan inte snacka medans jag bloggar för jag kan inte koncentrera mig på båda sakerna ;) Hörs sen, Puss!