0

Rådmansö

Idag var jag och Cola iväg och tävlade igen. Denna gång hoppade vi 1m och 1.10 då de var första gången vi hoppade ute 😄 
I 1m var hon fin, de var väldigt enkelt (lite för enkelt kanske) så vi skuttade runt felfritt. 
I 1.10 var hon lite tröttare och lite tjurigare + att hon e brunstig... På framhoppningen va hon jättefin tills hon försökte skicka av mig. Har inte berättat de men hon har skickat av mig 4 gånger(!?) redan... Hon hoppar väldigt mycket den där lilla donnan men ibland tar hon i lite extra mycket och så fort hon landar då tvärvänder hon till vänster så jag fortsätter rakt fram utan häst. Haha sämst. Marcus som jag tränar för har sagt de att jag ska rida med lite längre tyglar och ta i högertygeln när jag landar för hon kastar sig alltid till vänster. 
Idag va jag lite beredd på att de där skulle komma faktiskt så jag satt kvar😃👏🏼😂 Sparkade på henne då och då vart hon väldigt upprörd, så då bockade hon och stegrade osv men då kunde jag bara fortsätta sparka på henne tills hon fick framåt vilket hon gjorde efter ett tag så idag vann jag!! Hihi. 
På banan iallafall så hoppade hon väldigt fint, men hade lite dåligt tryck fram till två hinder så två volter vart de då. Vill helst inte rida på hindren och riskera att de blir fel då hon hoppar så himla fint och försiktigt och då är de lättare att sabba de om hon får en ordentlig smäll på fötterna. Sen petade hon ett, egentligen ganska onödigt av henne men men! Hon va fin idag och de är så kul att jobba med den hästen. Tror hon kommer bli as bra efter mycket träning. Så vart en liten skolrunda idag men de va också första gången som jag hoppade henne ute så jag är nöjd. 
En annan ryttare hade väl ridit på hindrerna iallafall men perfektionist som jag är så blir de hellre en volt då. 
Hon har varit så fin på alla tävlingarna hittills, min fina lilla studsboll ❤️