0

Update om djuren

Hej allesammans! 
Cola börjar bli jättefin, alldeles för galen inhoppningen dock då hon hoppar alla hinder som om de vore 1m högre än vad dem är, och när hon landar så bockar hon iväg som en galning. Jaa de är inte alltid kul att hopp henne haha. Hon behöver väl i princip små hoppa varje dag tills hon har lugnat sig lite. Men annars har hon utvecklats sjukt mycket i ridningen, hon är helt underbar att rida när hon sätter sin glada sida till. 
Ben har varit på återbesök och Karin min vet va förvånad över hur bra de ser ut. Hon va rent ut sagt väldigt förvånad för hans skada var så omfattande så den borde inte kunna vara då bra som den är nu. Men jag klagar ju såklart inte!! Nu hoppas jag bara att leden håller för hoppningen också, annars får jag och Ben börja rida dressyr helt enkelt :) Huvudsaken att jag kan rida honom så han får hållas igång, för de finns ingen mer underbar häst att rida. Men såklart vore de ju as tråkigt om han inte kan hoppa då han sitter på hur mycket kapacitet som helst! Vi får se vad som händer helt enkelt :) 
På onsdag ska Cola tränas för Marcus Westergren och sen tävlar hon lördag & söndag. Blir våran första start ihop och min första start på 10(!!!) månader 😱 Hon hoppar två dagar då jag tror hon fungerar bättre om hon får hoppa ofta, då kanske hon iallafall är lugn på söndagen. Nackdelen när hon bockar iväg är att de inte går att styra på nästa hinder då, så de får kanske bli någon volt. Haha ja vi får se, är redan nervös iallafall då hon kan va lite knepig att sitta kvar på när man hoppar henne 😂 
Vi hörs mer senare!! Ha de gott!