0

bra helg

I fredags va jag lina alex tobbe robin och max hemma hos rosanna o drack. Vi spelade spel, snackade o lyssnade på musik. De va väldigt trevligt, som vanligt!! Har alltid roligt med dem :) Vi kom hem till tobbe vid 1, väldigt skönt att va hemma i tid faktiskt!!
Igår så hopptränade jag och Ben för Ann Liwing. De va div 1 träning. Ann hjälpte oss att få ordning på allt som jag inte har tyckt e bra den senaste tiden så de va guld! Ben va fin, avslutade med en bana på 1.20-1.35 o de gjorde han bra. Hoppade super som vanligt men saatan va trött han va i slutet. De va så jävla mycket häst att rida i slutet så jag har träningsvärk i hela kroppen idag xD På kvällen igår åkte jag och Tobbe till Västerås och hälsade på irma, saknat henne som fan så varenda minut med henne är värd allt. Vi kom hem till tobbe vid 1 o då kollade vi på vampire diaries innan vi sov. 
Nu är jag hos pappa och ska snart åka till stallet. Ben ska få massage idag så han inte får så ont i kroppen ^^ tror de är bra med tanke på hur ont jag har idag... haha! 
Nu ska jag ringa upp ronja o snacka klart med henne så hörs vi sen :*