0

jo men de rullar på!

Helt seriöst, sitter aldrig vid datorn och har aldrig tid för de heller! Haha. Nu har jag precis ätit frukost hos pappa, sov hos tobbe i natt men åkte hem tidigt imorse för att frasse inte kan va ensam länge. 
I lördags festade vi hemma hos mia, alla vanliga men sen kom även simon Jonas mattis och linnea. Vi hade jätteroligt men usch va full jag blev. Har såna jävla minnesluckor haha!
Annars har de väl inte hänt så mycket, sov hos tobbe hela förra veckan,  va i Västerås igår med mia o hämtade lite grejer jag glömt. Ben står äntligen i ett stall med ridhus dock har jag inte sån motivation just nu, på lördag ska jag tävla, tobbe är bäst, mia är den viktigaste i mitt liv, o alla andra är bara fucking amazing. Ja jag har dem bästa vännerna man kan tänka sig :))) Om en stund ska jag till stallet o sen hämta upp gabby som ska med till mig.
I natt får jag inte sova med tobbe, känns förjävligt. Första natten utan honom på två veckor :( Igår va de så himla mysigt, satt o kollade på film, åt massa chips, låg i sängen o pratade tills klockan 4. Blää får ångest över att jag inte kan sova med honom :(
Visst ja, han köpte en chokladask med hjärtform till mig på alla hjärtansdag, hihihi :**
Nu ska jag åka ner till Statoil o köpa batterier. Haree!!