0

12/7-16

Hej! Nu va de väldigt länge sedan sist. Och de har såklart hänt en hel del sen dess. Vi kan ju börja med min älskling Ben, han är nästan helt igång i ridningen nu och herreguuud va fin han är. Finns nog ingen häst som är mer underbar än vad han är. Han dansar fram i markarbetet, sitter och ler varje gång jag rider honom och blir lika överraskad varje gång över hur fantastisk han är! Vi har hoppat en gång, sen tappade han såklart sin framsko och fötterna sprack ganska ordentligt så har inte kunnat rida på en vecka... Men imorgon får han på sig nya skor så då är de bara att tuta och köra igen. Jag hoppas verkligen att han kommer fungera för hoppningen igen, min största önskan <3 Om benet fortsäter att hålla sig såhär fint så ska vi äntligen ut och tävla igen i september hoppas vi! 
 
Sen till min lillskrutt Cola. Efter vääldigt många avramlingar i hoppningen och konversationer med hennes gamla ägare bestämde vi oss för att hon inte ska fortsätta vara ridhäst. Tävlingarna gick bra, vi hoppade tex div 1 med en jättebra felfri runda. Men eftersom jag inte kunde träna henne utan att hon va galen så blir de svårt att träna på hennes svagheter. Hon står nu på sommarbete och är konstaterad dräktig med Bravour. Så nästa år (om allt går som de ska) får vi en fölis :D Ska bli sååååå roligt!! Eftersom Cola hoppar så otroligt bra så tror jag att de kan bli riktigt bra! Hon är en fantastisk häst egentligen, tror bara att hon varit med om alldeles för mycket under sina yngre år då hon är väldigt rädd av sig. Tror de är därför hon är som hon är i ridningen + sadeltvånget som gör de ännu jobbigare för henne. Tror hon kommer må mycket bättre av att bli avelssto och kan förhoppningsvis lämna flera fina förmågor :) 
 
 
Nu ska jag åka till min älsklings Ben (helt sjukt hur mycket jag tycker om den killen) och ta in honom samt lassa upp hö på höstacken. Vi hörs!