0

Första träningen

Hej! Igår va jag och Ben på våran första hoppträning sedan skadan. Han va jättefin (som vanligt) men man märker tydligast i hoppningen att han inte är lika stark längre, vilket är ganska förståligt eftersom vi inte har hoppat ordentligt på ungefär 1 år och 4 månader. Han var väldigt pigg och glad för att få komma iväg och hoppa så ganska många sparkar och bockningar hann vi med under träningen :) Man märker nog tydligast på honom efter hindrerna att han inte är lika stark då han drar ner huvudet (försöker dra mig ur sadel) då han inte orkar bära sig själv på en gång och när jag då sätter mig och verkligen rider blir han lite sur och sparkar. Men de ska jag nog få ordning på ganska fort. De var första gången Marcus såg honom och han tyckte Ben va jättefin och att man inte såg något tecken på skadan han har. Så jag hoppas verkligen att de fortsätter så för jag vill ju verkligen att Ben ska kunna hoppa stora klasser igen. 
Vi tog de dock ganska lugnt igår så vi var inte med på alla övningar och hoppade inte högre än 90cm. vi måste ju bygga honom långsamt så hans ben får dem bästa förutsättningarna till att fungera! Vi kommer nu träna varannan vecka och rida markarbete hemma lite då och då så jag kan träna upp den galoppen som han är stark i. De är de jag har jobbat mest med sedan jag köpte honom och innan han skadade sig så va han verkligen som bäst! 
 
Här ska ni få se en film på hur fin Ben va innan han skadade sig. Är även våran 1.40m debut som han gjorde så himla bra trots att de där jävla staketet välte under banan hahah. De får ni se få filmen :)